SOCIALLIBERALERNAS NYHETER TWITTER   BLOGG     FACEBOOK    KONTAKTA OSS   ANNONSERPRENUMERERA
NYHETERNA den 21/3-2015.NYHETERNA den 7/12-2014.

  Socialliberalernas Nyheter är en online-tidning som endast finns på nätet. Tidningen är från och med oktober 2014 annonsfinansierad. Om du vill stödja tidningen kan man skänka bidrag genom att kontakta oss på news@socialliberalerna.eu.


  Vill du vara med och bidra som skribent eller fotograf? 

Kontakta oss på nyheter@socialliberalernasnyheter.com eller ring oss på 08-559 22000

  Socialliberalerna är en nyhetstidning som fokuserar på nyheter. Tidningen har inte för avsikt att vara en sensationstidning med snabba nyheter. Istället är tidningens målgrupp svenska medborgare som är mer intresserade av nyheter som bygger på fakta och faktiska händelser.

Tidningen är socialliberal och därför är ledaren också socialliberal. Vid starten av tidningen upplevde vi att det saknades ett riktigt socialliberalt forum och nyhetsflöde bland dagens media. Alla är välkomna att tycka till och kommentera ledaren och dess politiska ställning.

Vänligen,
Redaktionen
 
Redaktionen består av skribenter som har ett intresse av sina områden. Tidningens skribenter är inte alltid journalister men allt innehåll läses igenom innan det publiceras i tidningen.

Samtidigt som Socialliberalernas Nyheter satsar på en internationell nyhetssajt så satsar vi kraftigt på lokala nyhetsredaktioner i Sverige. Vi håller på att bygga upp lokala redaktioner i varje svensk kommun. Kontakta oss gärna om du vill vara med och bygga upp en lokal redaktion där du bor.

Under de avdelningar som är vidarelänkade till sidor utanför tidningen så garanterar vi inget innehåll. Däremot är vi noga med att dessa sidor följer de lagar och förordningar som gäller enligt svensk lag och etik. Därför länkar vi till flera sidor som är myndigheter.

Tillbaka till tidningen